Solrige feriedestinationer

Varm dig i solen på disse skønne feriedestinationer

Drømmer du om at slippe væk fra den danske kulde og bade i solens stråler? Så er du heldigvis ikke den eneste. Verden er fyldt med fantastiske destinationer, der bare venter på at blive udforsket. Her er syv skønne bud på feriedestinationer, der garanterer solskin, afslapning og uforglemmelige oplevelser:

Thailand

Landet med det smilende folk er et sandt paradis for solhungrende rejsende. Fra strandene, der bugner af liv, i Phuket og Koh Phi Phi til de frodige jungler i Chiang Mai og den pulserende by Bangkok byder Thailand på en bred vifte af oplevelser for alle. Pak kufferten og tag på ferie i Thailand og nyd de lækre thailandske retter, besøg et af de mange buddhistiske templer, eller tag på en spændende tur i elefantreservatet. Uanset hvad du vælger at lave, er du garanteret en uforglemmelig oplevelse.

Tips til rejsen

 • Besøg Thailand i den tørre sæson, der går fra november til april.
 • Lær et par grundlæggende thailandske fraser for en bedre oplevelse.
 • Vær forberedt på at prutte om prisen på varer og tjenester.

Mallorca

Denne spanske ø er populær blandt familier og par, der ønsker en afslappende ferie med sol, strand og gode faciliteter. Her finder du lange sandstrande, krystalklart vand og masser af hoteller, restauranter og aktiviteter. Udforsk øens charmerende landsbyer, besøg den smukke hovedstad Palma de Mallorca, eller tag på vandretur i det bjergrige landskab. Mallorca har noget for enhver, og du er garanteret en solrig og behagelig ferie på denne skønne ø.

Tips til rejsen

 • Find billig billeje Mallorca og udforsk øen og de charmerende landsbyer på egen hånd.
 • Prøv den lokale mad, der inkluderer lækre tapas, frisk fisk og skaldyr og Paella.
 • Besøg en af de mange vingårde på øen og deltag i en vinsmagning.

Tenerife

Den største af De Kanariske Øer er et vulkansk paradis med dramatiske landskaber, frodige skove og solrige strande. Her kan du vandre til toppen af Teide, Spaniens højeste bjerg. Du kan også besøge den charmerende by Puerto de la Cruz eller slappe af på de gyldne sandstrande i Playa de las Américas. Tenerife byder også på en række sjove aktiviteter, som windsurfing, kitesurfing og dykning.

Tips til rejsen

 • Besøg Teide Nationalpark og tag en svævebanetur til toppen af Teide bjerget.
 • Tag på en hval- og delfinsafari for at se de majestætiske havdyr i deres naturlige omgivelser.
 • Besøg den botaniske have i Puerto de la Cruz, der huser en samling af planter fra hele verden.

Kreta

Denne græske ø er et historisk og kulturelt hotspot med et væld af arkæologiske steder, charmerende landsbyer og smukke strande. Besøg Knossos-paladset, den minoiske civilisations centrum, eller udforsk de venetianske byer Chania og Rethymno. Kreta er også kendt for sin lækre mad, og du kan nyde friske fisk og skaldyr, olivenolie og ost på de mange tavernaer og restauranter.

Tips til rejsen

 • Lej en scooter og kør langs øens kystlinje for at nyde den smukke udsigt.
 • Besøg Samaria-kløften, den længste kløft i Europa, og tag på vandretur gennem den dramatiske natur.
 • Gå på opdagelse i den gamle bydel i Chania, der er fyldt med smalle gader, charmerende butikker og hyggelige tavernaer.

Algarve

Portugals sydkyst er et paradis for golfspillere og strandløver. Her finder du sandstrande, dramatiske klipper og charmerende fiskerlandsbyer. Tag en runde golf på en af de mange golfbaner, besøg den historiske by Lagos, eller slap af på stranden i Praia da Rocha. Algarve har også en række sjove vandsportaktiviteter, som surfing, kajakroning og sejlads.

Tips til rejsen

 • Besøg Sagres, det vestligste punkt i Europa, og nyd den betagende udsigt over Atlanterhavet.
 • Tag på bådtur til grotterne i Benagil og se de smukke klippeformationer.
 • Besøg Quinta do Lago og oplev luksuriøse faciliteter og enestående natur.

Cypern

Denne ø i Middelhavet er ideelt til en solrig og afslappende ferie. Her finder du lange sandstrande, krystalklart vand og et bredt udvalg af hoteller, restauranter og aktiviteter. Besøg den historiske hovedstad Nicosia, udforsk den charmerende by Paphos, eller slap af på stranden i Ayia Napa. Cypern er også kendt for sin lækre mad. Nyd friske fisk og skaldyr, halloumi-ost og vin på de mange tavernaer og restauranter.

Tips til rejsen

 • Besøg Troodos-bjergene, de charmerende landsbyer og klostrene.
 • Gå på opdagelse i den arkæologiske park i Paphos, der er hjemsted for mosaikker fra den romerske og byzantinske periode.
 • Prøv den lokale vin, Commandaria, som er en sød dessertvin.

Malta

Denne øgruppe i Middelhavet er et historisk og kulturelt hotspot med flere arkæologiske steder, charmerende byer og smukke strande. Besøg Valletta, Maltas UNESCO-verdensarvsby, udforsk de megalitiske templer i Ħaġar Qim og Mnajdra, eller slap af på stranden i Golden Bay. Du kan også prøve vandsport, som dykning, snorkling og sejlads.

Tips til rejsen

 • Tag på dagstur til Gozo, Maltas søsterø, og besøg den smukke Azure Window.
 • Besøg Mdina, Maltas gamle hovedstad, og gå en tur i de smalle gader og se de historiske bygninger.
 • Prøv den lokale mad, der inkluderer pastizzi (fyldte tærter), ftira (fladbrød) og rabbit stew.

Dette er blot et lille udpluk af de mange skønne, solrige feriedestinationer, der findes. Uanset hvad du ønsker at se på din ferie, er du garanteret en uforglemmelig oplevelse. Husk at planlægge din ferie i god tid, booke dine flybilletter og overnatning i forvejen, og pakke alt det nødvendige for at sikre dig en behagelig og afslappende ferie.

Post Author: Rita