Guide: Skal du ud at rejse i dit sabbatår?

Er du blevet færdig med gymnasiet, og har du brugt tiden siden sommerferien på at skrabe penge sammen, så du kan komme ud at rejse? At tage ud alene eller sammen med en ven, er en god måde at lade op på efter lang tid på skolebænken. Der er mange oplevelser derude i verden, som bare venter på dig. Men det kan godt være svært at finde ud af, hvilken form for rejse, du har lyst til at drage ud på. Der findes mange former for rejser. Så det handler dybest set bare om at kigge helt dybt ind i dig selv, og overveje, hvad du har lyst til at få ud af rejsen.

Der findes mange former for sabbatår

Har du svært ved at finde hoved og hale i de mange rejsetilbud, der findes derude? Det er også helt forståeligt. Når du skal vælge din rejseform, er det vigtigt at tænke over, hvad du gerne vil opnå med rejsen. Skal det være en spirituel rejse, hvor du finder dig selv og bliver klar til livet, der venter derhjemme? Så tag alene afsted, opsøg den flotte natur, og mærk stilheden berolige dig. På Cctravel.dk kan du med fordel skræddersy din rejse, så den passer lige præcis til dit sabbatår. Er du en aktiv person, så kan du tage på backpackertur og blive overvældet af indtryk. Vil du gerne opleve mange forskellige lande og deres storbyer, er interrail en meget populær rejseform for unge, da det er billigt og nemt, samtidig med, at man får set lidt af hvert på sin tur gennem Europa.

Hurtige tips til din rejse

Rent praktisk er der også nogle ting, du bør tænke over, inden du drager afsted.

  • Har du en rejseforsikring? Det kan være en god ide at få tegnet en rejseforsikring, hvis nu uheldet skulle være ude. Så kan du trygt og sikkert færde dig i verdens lande.
  • Er dit pas stadig gyldigt? Tjek, at dit pas stadig gælder. Hvis ikke, skal du have lavet dig et nyt. Hvis du gerne vil ud at rejse, er et pas en god start.
  • Hvordan er dit mobilabonnement? Man kan godt komme til at savne dem derhjemme i ny og næ, og det er også helt okay. Men derfor er det smart at have et mobilabonnement, der giver dig mulighed for at ringe hjem, lige når du har brug for det.

Post Author: Rita