Glostrup har masser af oplevelser. blandt andet Glostrup Shoppingcenter

Fem oplevelser for børn i Glostrup

Mangler du inspiration til, hvad du skal lave med dine børn i weekenden eller i ferien i Glostrup? Vi har samlet fem gode bud på steder i byen, hvor dig og dine børn kan tage på oplevelse.

1) Glostrup Bibliotek

Glostrup Bibliotek er ikke alene fyldt med sjove og spændende børnebøger for store og små børn. På biblioteket sker der også løbende en masse events for børn. Tag til alt fra bogklubben for tweens til åben legestue, popcorn og film, den kreative dramaskole og meget mere. Hold øje med bibliotekets arrangementer på deres hjemmeside.

2) Legepladsen ved Dalvangsvej

På Dalvangsvej i Glotrup ligger en stor legeplads med masser af aktiviteter for børnene. Her er alt fra gynger og gynger på bildæk til balancegang, klatrestativ, et stort klatretårn, en sjov rutsjebane og en stor sandkasse. Der er derfor leg for både de helt små børn og de lidt større børn, der elsker at kravle rundt. Det er det perfekte sted til en kort weekendtur eller en hyggelig picnictur med madpakker og masser af frisk luft.

3) Glostrups svømmehal

Oplev Danmarks længste sansekanal i Glostrup Svømmehal, der er sjovt for både små og lidt større børn. Svømmehallen har også en sjov rutsjebane, vipper, et 30 graders soppebassin for børn op til tre år og et 30 graders varm svømmebassin. Du kan desuden lege både legetøj, svømmebælter og armvinger. Der er derfor masser af sjov for børnene, der samtidig får god motion og lærer at begå sig i vandet. Læs mere om faciliteterne på Glostrup Svømmehals hjemmeside.

4) Glostrup Shoppingcenter

Glostrup Shoppingcenter har løbende en masse sjove events for børn i alle aldre. Her kan du komme på alt fra kreative værksteder, gå på nissejagt, høre god musik og møde kendte værter og personligheder fra Ramasjang, Popsi og Krelle og mange andre børneprogrammer. Der er altid events og børneunderholdning, når der sker noget ekstra i shoppingcentret som Black Friday, Late Night Shopping og juleindkøb. I ferierne har shoppingcentret desuden de populære feriebilletter til børn.

Du kan læse mere om Glostrup Shoppingcenter her, hvor du både finder åbningstider og oversigt over alle kommende events for børn.

5) Hvissinge Multipark

I Hvissinge ved Glostrup finder du en sjov aktivitetspark mellem Egeskoven, Skovsletten, Skovvangskolen og Hvissinge Torv. Den hedder Hvissinge Multipark og består af en multibane, hvor børn kan spille fodbold og basket. Du finder også et sjovt parkouranlæg, udfordrende klatrevæg, balancebane, et bordtennisbord, en lille scene og meget andet sjovt. Tæt på multibanen har Glostrup anlagt et stisystem med bakker, der om vinteren kan bruge til at kælke på. Her er der plads til både kreativitet, motion og masser af leg for børn.

Post Author: Rita