Læs vores tips til hvordan du kan spare penge inden din ferie

3 tips til at få flere lommepenge med på ferie

Sommerferien er officielt skudt i gang, men vi ved alle, at ferie som regel er en dyr fornøjelse.

Her kommer vores tips til, hvordan du kan spare penge inden du skal afsted, så der er råd til lidt ekstra lommepenge på rejsen.

1. Tjen point til gavekort

En måde at tjene lidt ekstra penge på, er ved at melde sig ind i et online brugerpanel. Der findes efterhånden en del internetpaneler, man kan være medlem af. Det fungerer på den måde, at du løbende får tilsendt spørgeundersøgelser, som du får point for at besvare. Når du har optjent nok point, kan du veksle dem til et gavekort hos en samarbejdspartner.

Ofte kan du vælge mellem en lang række webshops, butikker og indkøbscentre. På den måde kan du få gratis ting, som du har behov for at tage med på din rejse. Måske mangler du solcreme eller andre plejeprodukter til ferien, eller måske trænger du til en ny kuffert eller rygsæk.

Selv hvis du ikke mangler noget til selve ferien, er gavekortene en god måde at skabe luft i økonomien, fordi du mange steder også kan bruge dine point på gavekort til supermarkeder. Og på den måde kan du spare penge på indkøb og i stedet bruge dem som lommepenge på din ferie.

2. Køb genbrug

Genbrug er en god måde at spare penge på. Udover loppemarkeder og lokale genbrugsbutikker, byder internettet på flere muligheder for at gøre spændende genbrugsfund.

På DBA kan du stort set finde alt, hvad du mangler til din ferie. Her bliver indtrykket tusindvis af annoncer dagligt, og der er gode chancer for at finde mere specifikke ting som f.eks. en pengekat eller en adapter, som ellers ville koste dyrt på din rejsedestination.

Facebook er efterhånden også blevet et sted, hvor mange sælger deres brugte ting billigt. Du kan både gå oplevelse i Marketplace, eller du kan kigge i forskellige grupper, hvor ting gives væk gratis.

3. Freemi app

En anden måde at få gratis ting på – og dermed lidt ekstra luft i økonomien – er via appen Freemi. Her kan du finde ting, som folk giver væk, eller du kan give dine egne brugte ting nyt liv ved selv at give dem videre.

Freemi fungerer på den måde, at du kan browse i forskellige kategorier – f.eks. ‘bolig’, ‘elektronik’ eller ‘børn’. Du bestemmer selv, inden for hvilken radius, du vil have vist ting inden for – fra 1 til 50 kilometer. En anden smart funktion ved Freemi er køsystemet. Inden du stiller dig i kø til en bestemt vare, kan du se, hvor mange der i forvejen er interesseret i varen.

Måske er du heldig at finde lige netop dét, du mangler til din næste ferie på. Udover at hjælpe andre af med deres brugte ting, gør du miljøet en kæmpe tjeneste.

Post Author: Rita