Århus er fyldt med velkendte butikker og gode muligheder for shopping

Her er det store overblik over butikker i Århus

Århus er en by med et bredt spektrum af butikker med alt fra en hyggelig gågade til Magasin, Latinerkvarteret og shoppingcentre. Her er et overblik over nogle af de områder i Århus med de bedste butikker.

1) Latinerkvarteret

En af de mest kendte områder i Århus er det Latinerkvarteret – et bohemelignende kvarter med masser af hyggelige butikker, lækre caféer og gode restauranter. Her finder du både butikker med dyre mærkevarer, små skæve vintagebutikker, lækre skobutikker og små, sjove pladebutikker.

Det er perfekt til dig, der elsker at gå på jagt i små butikker i Århus med fund, som du ikke finder andre steder.

2) Gågaden

Gågaden er selvfølgelig fuld af alle de vigtigste butikker i Århus. Her er H&M, Vero Moda, Message, Sinnerup, Monki, Samsøe Samsøe, New Yorker og mange andre af de vigtigste danske og internationale kædebutikker.

Det er perfekt til dig, der elsker at shoppe i butikker, du kender. Gågaden strækker sig helt fra Hovedbanegården til Åen og Magasin. Der er derfor et stort og ikke mindst bredt udvalg af butikker til både store og små, til modemennesker og til dig, der bare gerne vil være praktisk.

3) Magasin og Salling

I centrum af Århus finder du også to storcentre, Magasin og Salling. De to storcentret er fuld af både beauty, bolig, tøj og meget andet. De er her, du skal shoppe, når vejret er koldt og regnfuldt, og du ikke orker at skulle hele vejen op ad gågaden i Århus.

Magasin ligger tæt på åen i Århus og har også en Joe & The Juice og Holms Bager tilknyttet. Salling ligger midt på gågaden og har en Starbucks og som noget nyt – en lækker rooftop terrasse, hvor du kan nyde udsigten over Århus.

4) Jægersborggade

Bag ved Hovedbanegården ligger Jægersborggade og M.P Bruunsgade – to gader, der er blomstret op i de sidste par år. Gaderne er fuld af de hyggeligste, små skæve butikker, gode vinbutikker, keramik, genbrug og endda en spøg og skæm. Det er med andre ord her, du skal gå hen, hvis du ikke helt ved, hvad du leder efter, men bare har brug for at blive inspireret.

5) Shoppingcentret uden for centrum

Kommer ud i bil til Århus, eller har du dine børn med tur, kan det være smart at vælge de butikker i Århus, der ikke ligger helt i centrum. Så kan du nemlig parkere gratis, og du kan have både barnevogn med og handle ind på samme tid.

Et af de shoppingcentre, der ligger i udkanten af Århus med både gratis parkering og indkøbsmuligheder er City Vest i Brabrand. Shoppingcentret har både de almindelige butikker, og så har de specialforretninger som fiskemand, slagter, cykelhandler og apotek.

Post Author: Rita