Der er masser af gode spisesteder i Hillerød, hvor både vin og mad er i top

Guide: 5 lækre spisesteder i Hillerød

Hillerød er uden tvivl en af landets hyggeligste byer. Her bydes du på gode shoppingmulighed, spændende kultur og flotte naturoplevelser. Og så byder byen også på et væld af lækre restauranter, cafeer og spisesteder.

Leder du et et lækkert spisested i Hillerød? Så er du kommet til det rette sted. I dag deler jeg nemlig ud af mine erfaringer og giver dig 5 lækre restauranter, caféer og spisesteder, som du bør prøve, når du er i nærheden af Hillerød.

1. Restaurant Krydderiet på Hotel Hillerød

Er du på udkig efter en god frokost? Eller mangler du en god restaurant til din dateaften? Maden er fransk inspireret, og der er masser af smag for skillingen. Betjening er høflig og elegant, og servicen er generelt helt i top. A la carte menuen er simpel, og du kan hver dag vælge mellem tre forskellige forretter, hovedretter og desserter foruden “kokkens valg”.

Du finder Restaurant Krydderiet på Hotel Hillerød på Milnersvej 41.

2. Gourmet Sushi

Fra det franske tager vi videre til den japanske madkulturarv – sushi. Gourmet Sushi har eksisteret siden 2007 og er derfor Hillerøds første egentlige sushibar. Der lægges vægt på det gode håndværk og gode råvare, så man altid får den friskeste fisk. Der tilbydes naturligvis også sushi som take-away, hvis du hellere vil have en hjemmeaften eller skal bruge en hurtig erstatning til selv at kokkerere.

Du finder Gourmet Sushi på Søndre Jernbanevej 3B.

3. Mandarin Restaurant

Vi bliver i Asien og svinger for Mandarin Restaurant. Siden 1987 har restauranten budt deres besøgende på en række af de mest populære retter fra blandt andet Vietnam og Kina. Restauranten er opdelt i tre lokaler, så du både finder små, intime hyggekroge og store lokaler til større selskaber. Foruden er lækker a la carte aftenmenu, kan du også svinge forbi Mandarin Restaurant til frokost. Der er også mulighed for takeaway.

Du finder Mandarin Restaurant på Slangerupgade 3.

4. Spisestedet Leonora

På Frederiksberg Slot finder du Spisestedet Leonora. Lokalerne har oprindeligt været blevet brugt til stald i 1600-tallet. I dag har Leonora plads til 130 gæster, der blandt andet kan nyde godt af den store terrasse, der peger ud mod Slotssøen. Spisestedet Leonora er det perfekte sted at nyde en dejlig brunch eller lækker frokost i skønne omgivelser. Stilen er meget dansk, pyntelig og afslappet.

Du finder Spisestedet Leonora på Møntportvejen 2 i Frederiksborg Slot.

5. Ellegaarden

Hos Restaurant Ellegaarden er det dansk mad, der er på menuen både til frokost og aften. Både til frokost og om aftenen, kan du vælge a la carte eller tage en menu bestående af to til tre retter. Servicen er i top og stemningen er god i Ellegaardens hyggelige lokaler. I dag ejes restauranten af Lis Taal og sønnen John, som sørger for, at du får den bedste service og de bedste råvare hver dag hele året rundt.

Du finder Restaurant Ellegaarden på Ellegaardsvej 10.

Post Author: Rita