Pool og spa

Oppustelig spa og pools

Ønsker du at nyde den danske sommer i stedet for at tage turen sydpå i år? Så kan du nemt øge rejsestemningen med en pool eller spa i baghaven. Læs her hvordan.

Vil du gerne forkæle dig selv i det gode vejr på terrassen, når du har fri? Så kan du nemt opsætte en oppustelig spa, fylde den med varmt vand og sætte dig godt til rette. Du kan f.eks. også invitere din partner med i, så I kan få en afslappet stund sammen. En oppustelig spa er ideelt at opsætte både ved dit hus eller dit sommerhus, hvor du kan sidde og nyde varmen og roen, imens du får massage af vandstrålerne, som kan indstilles forskelligt.

Nyd en god spa-oplevelse

En oppustelig spa egner sig rigtig godt til dig, som drømmer om en god spa-oplevelse, men som ikke har råd til eller plads til en indendørs jacuzzi på badeværelset eller en udendørs spa. Fordelene ved en oppustelig spa er, at du kan puste den op, når du har brug for den og pakke den væk, når du hellere vil sidde på terrassen eller græsset i en almindelig stol eller sofa og nyde det gode vejr.

Det er faktisk ret nemt at opsætte en spa

Opsætning af en oppustelig spa tager cirka 10 minutter, og du behøver ikke at være nogen teknisk ørn for at kunne gøre det selv. Der medfølger en pumpe, som du skal bruge til at fylde et spa med luft. Vandet skal derefter varmes op til en temperatur, som passer dig og føles behagelig.

Hvilken model matcher dine behov?

Et oppusteligt spabad fås i flere størrelser og varianter alt efter behov, men køber du f.eks. en model med plads til 2-4 personer, så er den velegnet til et par eller lille familie. En spa med plads til 4-6 personer giver plads til hele familien. Du kan også invitere vennerne en tur i spa-bad, hvilket helt sikkert vil være populært. Hvis du går på nettet og sammenligner priser, kan du helt sikkert finde et godt tilbud på et oppusteligt spa-bad, som matcher dine behov og pengepung.

En dukkert eller svømmetur i haven

Når temperaturen stiger i det danske sommerland, så er det rart at kunne finde en oppustelig pool frem, som lynhurtigt kan opsættes. Så kan hele familien få et dejligt køligt bad eller en svømmetur, hvilket er en stor fornøjelse både for voksne og børn. Oppustelige pools er utroligt populære i mange familier, og hvis man passer på sin oppustelige pool og vedligeholder den korrekt, kan den holde i mange år. Prisen på en oppustelig pool varierer alt efter, hvilken model man vælger, men det er muligt at finde gode tilbud på nettet.

Mange praktiske fordele

Oppustelige pools fås i mange forskellige modeller og størrelser. Fordelene ved en oppustelig pool frem for en rigtig swimmingpool er, at den ikke optager nær så meget plads i haven, og den kan pakkes væk, når den ikke er i brug. Du kan nemt puste den op med en elektrisk pumpe, og derefter kan du fylde poolen med vand. Nogle modeller har sæder i hjørnerne, hvilket er praktisk, for så kan man nemmere sidde i vandet flere personer sammen og hygge sig i solen.

Oppusteligt pool badeland

Et oppusteligt badeland med vandrutsjebane er et stensikkert hit hos børnene. Her får man en pool med en rutsjebane, som er en sjov aktivitet for mindre børn. Nogle modeller har også en sprøjtende blæksprutte i midten eller ringspil, bolde og søstjerner, som børnene kan lege med. Et oppusteligt pool badeland egner sig til børn fra omkring 3 års alderen, og der skal naturligvis altid være en voksen til stede til at holde opsyn.

Post Author: Rita