Husk disse ting, når du rejser med børn

Disse 3 ting må du IKKE glemme, når du rejser med børn

At planlægge rejser med børn, kan være lidt af et puslespil. De små pus er endnu ikke i stand til at udvise den samme portion tålmodighed som resten af familien, og så kræver de en del mere oppakning. Men uanset hvor i verden du ønsker at rejse hen, kan det naturligvis også lade sig gøre med børn. Det er blot et spørgsmål om planlægning.

Især pakkelisten er et vigtigt punkt at bruge lidt ekstra tid på, når du skal inkluderer børn i dine rejseplaner. Derfor har vi i denne liste samlet en række ting, som du absolut ikke må glemme at pakke ned, når du slæber de små med på tur.

1. Den uforklarelige ynglings-dimme-dut

Børn har det med at kaste sin kærlighed på de mest mærkværdige ting. Det kan være en sut, som har fulgt dem hele livet, den bamse som de sover med hele aftenen, eller noget lommefnuller de gravede frem for leden. Ligegyldigt hvilken mærkværdig ting dit barn har forelsket dig i, må du absolut ikke undvære båndet her imellem.

Det kan starte bål og brand at glemme barnets ynglingsting derhjemme og du risikerer en uge med uendelig skrigeri. De kloge siger, at man ikke skal bukke under for børnenes skaben, men lad nu bare være med at glemme ynglings-dimme-dutten. Det vil spare dig for meget.

2. Et vådeliggerlagen

Om I har lejet et sommerhus, en AirBnb, et hotelværelse eller en helt fjerde mulighed, så inkluderer det overnatning i en fremmed seng. Har du små børn med på tur, så er der en god chance for, at der kan opstå uheld om natten. Derfor må du huske at medbringe et vådeliggerlagen.

Sådan et lagen er 100 % vandtæt og dermed sikrer det at eventuel tis ikke trænger igennem og ned i madrassen. Det sparer dig for en masse rengøring og en halv pinlig samtale med personalet – og det sparer fremtidige gæster for en ubehagelig lugt i madrassen.

3. Håndsprit

Denne er rimelig ligetil. Du ved aldrig hvornår den mindste bruger din hånd som snotklud eller hvornår der skal improviseres et toiletbesøg i nærmeste busk. Derfor er håndsprit et absolut must, når du rejser med børn.

Post Author: Rita