Spar penge, og tag Europa rundt i bus

Danskerne tager på ferie som aldrig før, og vores rejselyst lader ikke til at have nogen ende. De billige flybilletter gør, at vi kan nå fjerne dele af verden på få timer uden at betale store summer, men skal du til nære, europæiske destinationer, kan det oftest betale sig at tage et overset transportmiddel: langdistancebussen.

Flere busselskaber er begyndt at tilbyde langdistancerejser til flere af danskernes favoritrejsemål, f.eks. Amsterdam, Paris og Berlin, og de er ikke bare billigere men også et miljømæssigt bedre alternativ.

Prisen betyder, at du også nemt kan komme på en sådan ferie, hvis du har et stramt budget, og du kan bl.a. finansiere den med et kviklån. Vi gennemgår kort her, hvad du skal være opmærksom på, når du låner online til din busferie.

Busserne er på vej frem

Mange forbinder busture med et levn fra fortiden, hvor rejseselskaber arrangerer kedelige busture til Tyskland – men intet kunne være længere fra virkeligheden. Mange moderne busselskaber har både en høj komfort og tiltrækker samtidig en bred vifte af rejsende – alt fra backpackere, til familier og ældre.

Bussen tager som regel lidt længere tid end en flyve- eller togtur, men fordelen er, at komforten i langt flere tilfælde er i top. Derudover er mange busser i dag så moderne, at du både kan få vand, kaffe og internet på turen.

Ved du, at din næste ferie skal være med bus, så kan du tage et lån og komme ud og se Europa. Du skal dog være opmærksom på, at du finder et lån med en god rente, så det ikke bliver dyrere, end du har råd til. Det kan derfor være en god idé at sammenligne dine muligheder, inden du tager et lån.

Husk de ekstra udgifter på ferien

Selvom busturen er billig, skal du huske på, at du også har brug for penge, når du ankommer til destinationen. Husk at tjekke, når du har valgt din destination, hvad valutakursen er. Så ved du, om det er dyrere eller billigere end i Danmark.

Det kan være en god idé at medregne dit forbrug i lånet, så du sikrer dig, at du ikke ankommer til ferien og mangler penge. Derudover er fordelen ved et online lån via SMS, at du ikke skal redegøre for, hvad du skal bruge pengene på. Du kan derfor tage lige derhen, hvor du vil.

God ferie!

Post Author: Rita