Oplev Formel 1 på tæt hold, og kør selv i Maserati

Ankom til Formel 1 i Maserati

Den 25. marts 2018 blev årets Formel 1 sæson skudt i gang med et brag. Startskuddet lød i Melbourne, Australien og over de næste otte måneder, vil verdens bedste racerkører turnere hele verden rundt. Her vil de vise deres færdigheder på nøje udvalgte baner, og trofaste motorsports-entusiaster vil følge deres hjulspor til de i alt 21 destinationer.

I Danmark er det også svært ikke at have bemærket, at Formel 1 netop nu racer derud af. Danske Kevin Magnussen som kører for det amerikanske Formel 1 team Hass F1, har bestemt sit bagland med sig. National stolthed har overtaget os, så i disse dage er vi alle Formel 1 fans. Har du selv drømt at stå på tribunen med den ikoniske røde kasket trukket ned over hovedet? Så læs med i denne artikel.

Otte europæiske baner

Kevin Magnussen og kompagni skal i løbet af de næste otte måneder runde lande som Canada, Abu Dhabi, Brasilien og Kina. Desuden vil de mange racerkører og deres betagende racerbiler også besøge hele otte europæiske baner. Vil du opleve Formel 1 helt tæt på, så bør du eksempelvis sætte kryds i kalenderen den 22. juli, hvor Formel 1 rykker til Tyskland. Derudover vil det historiske racerløb også aflægge visit i lande som Østrig, Frankrig og Spanien. Det kræver ingen dyre flybilletter at fragte dig selv frem til Formel 1, da destinationerne sagtens kan nås i bil. Du kan på Bil Magasinet se en liste over, hvor i verden der i denne sæson køres Formel 1.

Kan jeg køre til Formel 1 i en leaset bil?

Når emnet falder på bilferier, er der altid ét tilbagevendende spørgsmål. Må man krydse landegrænser i en leaset bil? Svaret er i langt de fleste tilfælde et klokkeklart ja. Om så du har benyttet leasing af Maserati, og ønsker at køre til Monaco for at se formel 1, så er det muligt. Men som med alt andet er der naturligvis nogle forholdsregler du bør tage, når du kører udenlands i en leaset bil.

  • Du skal sikre dig, at de planlagte kilometer du skal køre, er indregnet i din leasingaftale fra start.
  • Alle leasingaftaler inkluderer vejhjælp i hele EU. Husk dog at tjekke op på, hvilken type vejhjælp du har i din aftale. Så ved du, hvor du skal henvende dig, hvis uheldet er ude.
  • En leaset bil må køres af alle husstandens medlemmer. I nogle leasingaftaler er det tilladt at lade andre køre bilen også. Husk derfor at tjekke op på hvem der må overtage rattet, når I begiver jer ud på de længere køreture.

Post Author: Rita