Sådan får du dronen sikkert med på ferie

Det er efterhånden blevet meget normalt at eje en drone og når man har en drone, vil man ofte gerne have den med på ferien. Så er spørgsmålet, hvordan man lige fragter den på mest hensigtsmæssige måde. Det giver vi dig svaret på i denne artikel.

Tag dronen med som håndbagage

Lastefolk i verdens lufthavne har et ry for at være ret så hårdhændet når det kommer til at få læsset kufferter ombord på flyene. Derfor gør du klogt i, at tage din drone med som håndbagage i stedet for at pakke den ned i kufferten.

Det er en god idé at købe en hardcase-taske til din drone, hvor du kan skille den ad og lægge alle komponenterne for sig selv, så undgår du at din drone går i stykker imens den ligger i tasken.

Batterierne skal ikke være fuldt opladte

Der er en væsentlig større risiko for, at der går ild i batterierne når de er fuldt opladte, fremfor hvis de har ca. 50% strøm. derfor er det vigtigt, at du sørger for at få dine batterier afladet, inden du tager dem med op i flyet. Alternativet er, at du bliver meget upopulær blandt dine medpassagerer, hvis der skulle gå ild i dine batterier.

Når du kommet til security-tjekket skal du huske at lægge din drone på båndet, ligesom du ville gøre, med en computer, mobiltelefon eller andet elektronik. Så undgår du karambolage med security-folkene.

Propellerne skal ikke med som håndbagage

Dette gælder hovedsageligt hvis du har en større drone af slagsen, eksempelvis DJI Phantom serien. Disse store droner kommer nemlig med propeller lavet i carbon, hvilket kan fungere som våben og vil blive taget fra dig ved security.

Har du en minidrone, er propellerne som oftest lavet af plastik, hvilket betyder at du sagtens kan pakke dem ned sammen med resten af din drone som håndbagage.

Følger du disse råd, bør du ikke støde ind i nogle problemer, når det kommer til at få din drone sikkert med på ferie.

Post Author: Rita