Det skal du have tjek på, inden du bestiller hotel

Vi nærmer os tiden, hvor mange begynder at kigge på sommerferie – i den anledning får du her en tjekliste, som du med fordel kan benytte, når du skal bestille et hotel. Det kan nemlig ødelægge helhedsoplevelsen af ferien, hvis hotellet ikke er som det skal være, f.eks. hvis der er dårlige senge. Læs med her.

1. Aircondition

Uanset om du skal på sommerferie til Tyrkiet, eller på skiferie i Norge, er det meget rart at have et hotel med aircondition. Det kan være uudholdeligt at sove på et værelse uden aircondition, hvis rummet er omkring 30 grader varmt. Ligeledes skal der heller ikke være iskoldt, hvis sneen står ned udenfor. Det står typisk på hotellets hjemmeside om der er aircondition.

2. Gode senge

Nattesøvn er vigtig, derfor bør du også tjekke op på hvordan forholdene er, når det kommer til senge. Det er sjældent at hotellet på sin hjemmeside oplyser hvorvidt de har kontinentalsenge eller boxmadrasser, hvilket kan kræve en mindre indsats af dig, for at finde ud af om sengene er i orden. Du kan først og fremmest gå deres billeder igennem og tjekke sengene på den måde. Billeder kan dog snyde, derfor bør du også læse tidligere gæsters anmeldelser og se om der er nogen så har påpeget at sengene er gode/dårlige.

3. WiFi

Det er de færreste, som kan klare sig uden WiFi, selv i få dage. Derfor er det altid en god idé at være sikker på, at der er WiFi tilgængeligt på hotellet. Langt de fleste hoteller i dag, har heldigvis WiFi, det som kan variere er om det er inkluderet i prisen og hvor god forbindelsen er. Dette kan du ofte også finde svar på i anmeldelser, da det er noget som de fleste gæster går op i.

4. Afstand til centrum

Når vi er på ferie, vil vi især gerne have en på opleveren og shoppe. Derfor er det også særdeles væsentligt at finde et hotel, som er placeret i gåafstand til centrum. Alternativet er en masse dyre taxature frem og tilbage, eller nogle meget ømme fødder. Denne information kan du ofte finde på prissammenligningsider som Trivago eller Hotels.com.

Har du tjek på de 4 ovenstående punkter, kan det ikke gå helt galt i forhold til hotellet.

Post Author: Rita