Derfor bør I tage på sommerhusferie i Danmark

Overvejer I at blive hjemme i sommerferien, er en sommerhusferie i Danmark et rigtig godt valg. En sommerhusferie er indbegrebet af hygge og dejlige stunder med familien. 

Den danske sommer er skøn, og derfor er der ikke grund til altid at hoppe på et fly til de varme lande, når sommerferien skal afholdes. Med en sommerhusferie i Danmark har I et utal af muligheder, og I kan gøre lige, hvad I vil, når det passer jer ind i jeres planer. Kort sagt, en hyggelig og afslappende ferie uden stress og jag.

Sommerhuse med alt, hvad I skal bruge

Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til at vælge et sommerhus. Der findes mange udlejningsbureauer i landet, som hver har mange forskellige typer af sommerhuse at tilbyde. Derfor gælder det om at finde ud af, hvad I prioriterer højest, så I lettere kan finde frem til det hus, der matcher jeres behov.

Hos Esmark kan I finde lige det sommerhus, der passer bedst til jer, da de udlejer et bredt udvalg af skønne sommerhuse. Udlejningsbureauet har gjort det nemt at søge efter sommerhuse via deres website, hvor I, udover området, antal gæster og varighed, kan vælge nøjagtigt de ønsker, I har til huset. På den måde kan I nemt vælge eksempelvis spa, sauna, opvaskemaskine, vaskemaskine, terrasse, indkøbsmuligheder og meget mere til eller fra i jeres søgning, så I finder det rette sommerhus for jeres familie. Gå på opdagelse i udvalget hos Esmark og find det rette sommerhus her.

Ferie efter jeres smag og tempo

Sommerhusferien er nem og bekvem og kan sammensættes præcist, som I ønsker. Skal det være en afslappende ferie, kan I finde et hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser, hvor I kan slappe af i haven, læse en masse bøger og bare nyde hinanden.

Vil I hellere have lidt mere fart på, i form af en aktiv ferie med en masse sjove oplevelser for hele familien, bør I vælge et område, der ligger nær Djurs Sommerland, LEGOLAND, Ree Park eller andre sjove forlystelser og aktiviteter for familien. På den måde er I garanteret en ferie med sjove og hyggelige oplevelser, som jeres børn vil elske.

Populær ø-ferie på Samsø

Samsø er et af de mest populære feriemål, når det gælder sommerhusferie i Danmark. Øens mange muligheder er det, der tiltaler de fleste, og det gælder uanset, om det skal være en ferie med fokus på kultur, natur, madoplevelser eller sjove aktiviteter for børnefamilier.

fyrtaarn_samsoe

Hos Samsø Feriehusudlejning kan I leje et sommerhus på Samsø, hvor I har rig mulighed for at nye den danske sommer. De fleste sommerhuse er børnevenlige og indrettet med alt, hvad en børnefamilie har brug for. Der er også gode muligheder for sjove lege i haven eller for at tage et smut ned til stranden og nyde de varme sommerdage.

Der er rigeligt at give sig til, og øens mange muligheder og aktiviteter sikrer, at I ikke får en kedelig sommerferie. I kan blandt andet få skønne naturoplevelser på cykel- eller vandreture rundt omkring på øen, smage på alle øens lækre specialiteter, tage med Samsø Naturskole på krabbejagt, besøge de hyggelige landsbyer og meget mere.

Tid til at nyde hinanden

På en sommerhusferie kommer I væk fra hverdagens stress og jag og får i stedet rig mulighed for at slappe af og nyde hinanden. Denne form for ferie er indbegrebet af hygge og nærvær, og alt foregår i et roligt tempo, så I har gode muligheder for at komme helt ned i gear.

Ferien behøver ikke altid at foregå langt væk fra hjemmet. Et hyggeligt sommerhus, frisk luft og flot natur er nok til at komme i den rette feriestemning og nyde den danske sommer. Med en uge eller to i sommerhuset har I masser af tid til hinanden, til at slappe af og til hyggelige udflugter i lokalområdet.

Sommerhusferien er meget populær blandt danske familier, og efterspørgslen på sommerhuse i Danmark er særligt stor fra uge 28 til og med uge 32. Derfor er det altid en god idé at være så tidligt ude som muligt, så I kan finde jeres drømmehus og få en uforglemmelig sommerhusferie sammen.

Post Author: Rita