Nepal fra en ukendt side: 5 skjulte kulturskatte i Nepal

Nepal er et af de absolut bedste trekkinglande i verden. Trods at landet i 2015 blev ramt af et slemt jordskælv, er der stadig utroligt meget at se og opleve. Det helt unikke ved Nepal er deres fascinerende folkefærd, spændende kultur og enestående natur. Nepal er specielt kendt for deres højder, da 8 af verdens 10 største bjerge er forbundet til Nepal. Turisterne valfarter hvert år til landet for at besøge de berømte områder i hovedstaden, Mount Everest og kendte trekkingruter. Men hvor ligger de skjulte kulturskatte i det flotte land?

De skjulte skatte

Nepal rummer et stort antal af smukke områder, byer, stier og lignende. Så at nævne alle sammen ville tage evigheder. Derfor er 5 af de mest unikke kulturskatte her blevet fremhævet på en let og overskuelig måde.

kipling-nepal

Infografikken er udarbejdet af Kipling Travel.

Som det fremgår, ligger de 5 skjulte kulturskatte relativt centralt i Nepal. Denne tendens går igen med en stor del af hovedattraktionerne i Nepal. Hermed ikke sagt at øst- og vest delen af Nepal ikke er et besøg værd.

 

 

Post Author: Rita