Sund salat, vægttab

Sådan smider du kiloene inden sommerejsen

Har det været en lidt for sjov jul, og er der blevet lidt for langt rundt om maven? Du er ikke den eneste. Jeg er sikker på, at de fleste kan nikke genkendelse til at have taget et par kilo på henover vinterperioden.

Hvis du har bestilt en rejse sydpå til sommer, og er i tvivl om hvordan du bliver klar til at vise dig frem på stranden, så læs med her. Her kommer nemlig nogle nemme tips til hvordan du taber dig. Det er ikke svære tips, så det skulle være muligt for de fleste at blive klar til sommeren. Desuden er alle rådene sunde, og kræver ikke så meget.

Tænk over dine anretninger

Når du laver mad, så lad alle dine gryder, potter og pander stå på komfuret. Derved et du tvunget til at rejse dig for at fylde tallerkenen. Det er ikke noget man tænker over, men ved at benytte denne metode, vil du rent faktisk spise ca. 10% mindre ved hvert måltid.

Nemt ikke? Du vil hurtigt kunne se en forskel, når du går op på vægten.

Sæt realistiske mål

Når du er igang med et vægttab er det smartest at sætte nogle realistiske mål. Både for dit helbred, men også for at opretholde motivationen.

Så istedet for at have et mål der hedder: Tab 10 kilo inden sommerferien, bør du have et mål der hedder: Tab 1 kilo inden for de næste 14 dage. 

Sætter du dig mere præcise og kortvarige mål, har du nemmere ved at leve op til dem. Desuden er de gode motivations faktorer, da du oftere fuldfører et af dine mål.

Distraher dig selv

Føler du en trang til noget sødt, så find noget der kan distrahere dig. Det kan være noget så simpelt som at gå en tur, eller læse et blad.

En trang til søde sager varer sjælendt mere end 30 minutter, så er det bare i 30 minutter du skal holde sig selv hen.

Det burde være muligt!

 

Post Author: Rita