groenland-top-rejsedestination

Grønland nomineret blandt bedste rejsedestinationer!

Grønland er verdens største ø og en rejsedestination i absolut særklasse. Grønland byder på et hav af uovertrufne oplevelser, som flere og flere får øjnene op – både rejsebureauer og rejsende.
Grønland har et rigt dyreliv til trods for at store dele af landet for det meste er dækket af is og sne. Og rummer utrolige naturoplevelser for enhver, der besøger landet.

Mange rejseguides er – med rette – begyndt at anerkende Grønland som en destination, der absolut skal opleves. Senest har Lonely Planet og National Geographic Travelers nomineret Grønland blandt verdens bedste rejsedestinationer.

Uovertrufne oplevelser

Når snakken falder på destinationer, der er værd at opleve, før det er for sent, rangere Grønland helt klart blandt top-kandidaterne. Kun få oplevelser kan overtrumfe synet af dansende nordlys på en dybsort himmel eller en tur på hundeslæde henover den knitrende, hvide sne. En virkelig smuk måde at opleve landet på.

Til vands skuffer Grønland heller ikke. Når du sejler ud fra Grønlands kyst, er der stor sandsynlighed for at opleve nogen af de 15 hvalarter, der holder til i vandet omkring Grønland. Fra søsiden er det ligeledes muligt at opleve isen, der er både overvældende og eventyrlig. Isen former enestående landskaber, og du kan opleve enorme isbjerge. For sportsentusiaster kan det påpeges, at Grønland til marts 2016 er vært for Arctic Winter Games.

Hvis du ikke har overvejet Grønland før som et sted, du kunne finde på at rejse til, og er du ikke på nuværende tidspunkt overbevist, så bør du uden tvivl unde dig selv, at undersøge muligheden lidt nærmere. Det er ikke uden grund at Grønland høster mere og mere anerkendelse, og at flere rejseeksperter anbefaler landet som et sted, du absolut skal opleve!

Blandt verdens mest attraktive rejsedestinationer

Vil du ikke gå glip af en af verdens mest attraktive rejsedestinationer, så skal du booke dine rejse til Grønland i 2016. For tre uger siden kårede Lonely Planet nemlig Grønland blandt verdens 10 “hotteste” steder at rejse til. En sådan nominering er helt klart velfortjent, fordi Grønland rummer en unik kombination af natur, kultur og livsbekræftende oplevelser.

I går faldt så endnu en kåring. Denne gang er det National Geographic Traveler, der udpeger de 25 bedste rejsedestinationer. Tidligere har Grønland været et overset rejsemål, men kåringen er en enorm anerkendelse af, at Grønland har noget helt unikt at byde på.

Lonely Planet fremhæver, at Grønland giver dig oplevelser, der vil ændre dit liv med enorme isbjerge, gletsjere, nordlys, kajakture i dybblå isfjorde blandt meget andet. Og Grønlands nationale turistkontor Visit Greenland glæder sig meget over nomineringerne og håber, at de vil få endnu flere mennesker til at planlægge deres næste ferie til Grønland.

Post Author: Rita