Tag en rejse til Singapore!

Hvorfor skal jeg tage en rejse til Singapore tænker du måske? I år fejrer den lille ø-stat, at de fik deres selvstændighed for 50 år siden. Øen vil være sprængfyldt med oplevelser og glæde, du vil derfor ikke gå glip af en tur til Singapore i 2015. Der vil være flere forskellige udstillinger og events i Singapore under fejringen af deres selvstændighed. Landet har fantastisk meget at byde på og i dette indlæg vil vi komme ind på blot et lille udtag af de mange oplevelser der venter dig i Singapore.

Når du skal rejse til Singapore

Se et fantastisk show på Esplanaden

Esplanaden er kendt for deres helt eventyrlige shows, festivaler og teater forstillinger. Deres shows er af en helt anden verden og der er langt sjæl og hjerte i de mange smukke opvisninger. Du kan ikke tage til Singapore uden en opvisning fra dette sted. I juni har de blandt andet en festival kaldet BayBeats hvor et stort udvalg af musikere og band møder op og giver et show. Festivalen vil som navnet siger, være på kajen og du vil derfor også få en fantastisk udsigt under showne.

Gardens by the bay

Noget du ikke kan gå glip af i Singapore er deres Gardens by the bay, her kan du gå 22 meter over jorden på en række træer som de har speciel bygget, der ikke blot er smukke i sig selv men ligeledes giver en ubeskrivelig udsigt. Du kan ligeledes tage hen til deres Cloud forrest hvor du kan opleve verdens længste indendørs vandfald. i deres cloud forrest vil du føle at du gå rundt i en eksotisk skov, på trods af at du i virkeligheden er indendørs i Singapores storby. Hvis du tager til Singapor må du ikke gå glip af dette og dine børn vil ligeledes elske oplevelsen.

Sentosa

I Singapore kaldes Sentosa, staten af sjov. Her kan du tage i universal studio, prøve kræfter med indendørs skydiving og tage en afslappende pause på en af de lækre strande. Sentosa er det ultimative sted hvis du har børn med på ferien, de vil være underhold i flere timer. Du vil ligeledes opleve at maden i Sentosa er langt over standarten for turist mad, du vil kunne smage autentiske retter, kogt, stegt og fritteret til perfektion.

For dem der vil have en eksklusiv oplevelse

For dem der vil have en lidt mere eksklusiv og speciel oplevelse er der en 360 grader udsigt over Singapore fra KU DÉ TA, der er en af de hippeste restaurenter i Singapore. Du skal naturligvis have pengepungen i orden inden du svinger forbi stedet.

Post Author: Rita