Sådan får du en god tur til Rom

Har dig og kæresten brug for en weekend væk fra hverdagen eller vil du ud på egen hånd, så kan Rom være det afbræk der er brug for. En tur til Rom vil kunne fortrylle dig med fantastisk fashion, vidunderlig mad og smukke kulturelle oplevelser. Der er to måder at opleve Rom, man kan opleve den som en turist og man kan vælge at komme helt ind under huden på den romantiske by og kulturen. Denne rejsevejledning vil give dig råd om, hvordan du får den autentiske oplevelse, fremfor den guidet tur, hånd i hånd med andre turister.

Undlad den guidede tur til Rom

Hvis du vil helt ind under huden på Rom og den charmerende stemning der danser gennem de små gader, så skal du holde dig fra de guidet turer. Der er ikke noget galt med disse ture hvis du vil se seværdighederne, men meget mere får du ikke ud af dette. Det kan i høj grad betale sig selv at tage på eventyr i byen, du vil opleve langt mere og du vil ikke være stoppet ind i en gruppe af turister, når du burde være omringet af italienere.

Hvis du vil se seværdighederne, kan du sagtens gøre det på egen hånd. Du skal blot stå op om morgnen og bestemme dig for hvad du vil se og så komme derudaf. Du vil få langt mere ud af dette, da du vil være omringet af italienere , deres stil og kultur.

Vær ikke bange for et eventyr

Du må ikke være bange for at tage på eventyr i byen selvom det måske kan være skræmmende i en fremmed by, på egen hånd. Byen har meget at byde på og specielt hvis man følger de lokale fremfor turisterne. Mange af de spisesteder som er placeret direkte i centrum hvor alle turister spiser, har for det meste ikke noget med den autentiske mad at gøre, da de lokale har prøvet at gøre deres mad mere familiært for turisterne. Vil du derfor prøve et ægte italiensk måltid skal du følge de lokale til nogle af de små hyggelige cafeer og restaurenter. Her vil du kunne få en lækker autentisk pastaret og et glas af deres fantastiske rødvin.

Påklædning er vigtigt

For dig som turist på en tur til Rom gør din påklædning ikke nogen stor forskel, men det gør en stor forskel for din oplevelse i byen. Går du ned af de små sidegader til italienernes egne favoritsteder, men påklædt i bermuda shorts og en solhat, vil du højstsandsynlig ikke give dig en god behandling. Dette vil de ikke, da de kommer de steder for at slippe for turisterne på de store gader. Vil du derfor have den ultimative italienske oplevelse, kan det i høj grad betale sig at klæde sig lidt som man ville herhjemme.

Post Author: Rita