Rejseoplevelser som ung

Når man er ung skal man nyde livet og se verden. Man har masser af tid til at se verden og der er ligeledes rigtig mange måder at få rejseoplevelser som ung. Der er blandt andet sprogrejse, Au pair og at tage et semester abroad. Mulighederne er store, det kan dog være en jungle at finde rundt i. I denne rejsevejledning har vi derfor taget et kig på de unges muligheder for at rejse ud og se verden. Et ungt mennesker der er berejst og har set mange kulture har for det meste en sund opfattelse af livet. Udover dette er det også bare rigtig rart at komme ud og rejse. Du er derfor velkommen til at læse med hvis du ikke selv er klar på hvad du skal lave fremover.

Rejseoplevelser som ung

Har du blot brug for at komme væk i et stykke tid, kan du vælge at blive au pair pige eller dreng i udlandet. Et sådan ophold går ud på at du bor hos en familie som giver dig tag over hovedet, løn og mad. tilgengæld får du arbejde for familien i form af børnepasning eller husholdningsarbejde. Dette er en god og sund måde at få rejseoplevelser som ung, da du kommer til at bo med en familie og derved kommer helt ind under huden på familien. Du er ligeledes sikret et sted at bo og arbejde. Et au pair ophold kan vare alt fra 2 måneder til flere år, det afhænger udelukkende af hvad du aftaler med familien.

Et semester i udlandet

Går du på en vidergående uddannelse får du højst sansyndeligt muligheden for at tage et semester abroad. Dette er en fantastisk mulighed, da de til de fleste lande næsten kan komme afsted gratis, da skolen bytter elever, så de får nogle elever fra den skole du vil gå på i udlandet og så får den skole dig. Du vil mange gange på skolens campus og behøver derfor ikke at bekymre dig om overnatning. Et studieophold som dette vare som sagt et semester, der svinger i længde alt efter hvad skole og uddannelse du går på. Dette er klart en mulighed der er værd at prøve.

Sprogskole

Sprogskoler er lidt ligesom et semester i udlandet, den eneste forskel er at du friviligt vælger at gå i skole, udenfor det danske skolesystem. Du skal derfor også selv betale hele rejsen og skolen. Det er tilgengæld en fantastisk oplevelse der sender dig hjem med en håndfuld nye venner, nye sprogfærdigheder og et mere internationalt perspektiv.

Post Author: Rita