Hvordan skal i bo på ferien?

Det er blevet tiden for en sommerferie og da det danske vejr er startet lidt gråt, er det på tide at komme ned til lidt sol og sommer. I har måske allerede pakket tasket og bestilt flybilleten men har i overvejet hvordan i skal bo? Der findes mange hoteller og det kan tit være svært at vælge, men det er ligeledes svært at vide om man skal tage et med pension, uden pension eller et hotel med all inclusive. Vi har derfor i dette indlæg lavet et overblik over hvad de forskellige former indebærer, så du forhåbentlig kan finde det nemmere at vælge.

Hvilken form for hotelophold skal i vælge?

Når i skal vælge hotel er der som sagt altid rigeligt at vælge imellem og udover at skulle kigge efter beliggenhed, stjerner og faciliteter skal man også kigge på hvilken form for ophold det er. Det kan hurtigt blive en videnskab at finde et hotel, men hvis du til at starte med finder frem til hvilken form for ophold dig og din familie kunne tænke sig, så er du allerede nået langt. Herunder vil de forskellige opholdsformer blive gennemgået, så du kan kende forskel på de forskellige typer og ligeledes fordelene ved disse.

Styr dit eget tempo med en ferielejlighed

En ferielejlighed er præcis som en normal lejlighed. De er møbleret og du kan strakst flytte ind, så længe din ferie varer. Ferielejligheder kommer uden pension, du får altså ikke morgenmad, frokost eller aftensmad med i prisen. Du kan tilgengæld selv vælge hvornår du vil spise og du kan ligeledes lave lækker mad i lejlighedens køkken, hvis du ønsker at spare lidt penge på middagene. Dette er ligeledes rart hvis du har flere børn med, da i vil befinde jer i samme bolig, fremfor at være adskilt på forskellige hotelrum. Der er dog ikke nogen til at redde jeres seng og rydde op efter jer, som der er på et hotel.

Luksus på et hotel

Et hotel er naturligvis som vi alle kender der, der kommer nogle og redder din seng, tømmer skraldespanden og lægger nye rene håndklæder. På et hotel kan du vælge at få fuld pension hvor du vil få serveret alle dagens måltider, du kan ligeledes vælge halv pension hvor der eksempelvis kun er morgenmad med. Det kan være afslappende ikke at skulle tænke på mad men man skal dog huske på at det vil skabe lidt grænser for hvornår man skal være tilbage på hotellet.

All inclusive

Luksus for dem der bare vil slappe af og have det sjovt. På disse hoteller vil alt være betalt. Du er fri for at hive pungen op hele tiden og gå at tænke på pengene. Du kan i stedet tænke på at hygge dig på ferien og slappe af med familien.

Post Author: Rita