Disse byer skal du besøge i 2015

Vil du være der hvor tingene sker i 2015? I dette indlæg har vi lavet en oversigt over de 10 hotteste byer i år og hvad der kommer til at ske i disse byer. Så kan du have en finger på pulsen uden at lave researchen. Så kig med her hvis du også vil være med på rejsemoden!

Washington DC

I år er det 150år siden at Abraham Lincoln blev snigmyrdet. På trods af at dette er sørgeligt, har det også sat gang i flere spændene udstillinger, blandt andet på Smithsonian museerne.

El Chaltén

El Chaltén er en by i Argentina. Byen er velkendt for dens gode mulighed for spændene trekking ruter. I år fylder byen 30 år og det vil sætte gang i en kæmpe fest, en fest du ikke vil gå glip af. Så hop på flyet mod Argentina og nyd en god dag med trekking og en sjov aften med fest.

Milano

Milano i Italien er, i 2015 værter for Expo 2015, hvilken ikke er en overaskelse da byen er spækfyldt fashion og konstant er med på beatet. Ind i mellem de vilde shopping ture bør du også sætte farten ned og sætte tænderne i nogle af Italiens mange lækkre madretter.

Zermatt

Zermatt ligger i Schweiz, byen er kendt for skisport og vandring. Det er i år 150år siden at de første mennesker kom op på toppen af bjerget. Dette kommer de til at fejre i stor stil. Så ikke nok med at du får en kæmpe fest, så kan du også suser en tur ned af bjerget på dine ski.

Valletta

Byen ligger på Malta og er fra 1700 tallet. Byen fejre at det er 450år siden at osmanerne opgav. Det bliver en stor fest. Hvis det bliver for meget, kan du altid gå på eventyr i de kultur fyldte små gader i byen eller tage ned til vandet og nyde udsigten.

Plovdov

Plovdov som nogle nok ved, ligger i Bulgarien og er landets anden største by. Byen er blevet renoveret og der er kommet flere museer, restaurenter og hoteller, det er blevet et paradis for turister og fortjener klart et besøg.

Salisbury

Salisbury ligger i Storbritanien. Det er måske ikke alle der kender til Magna Carte, hvilket er de frihedsbreve kongen skrev da han frasagde sig sine rettigheder og indså at hans vilje ikke måtte overtræde loven. Disse breve blevet lavet for 800 år siden og dagen bliver i år fejret af briterne.

Post Author: Rita