De fem bedste strande i verden

Selvom de danske strande har deres charme vil de ikke kunne nå disse fem smukke strande til sokkeholderne. Når der tales om verdens smukkeste strande er glas klart vand, hvide strande og varme en standart. Disse strande vil springe en hver fantasi du har om paradis.Når du først kender til disse strande vil dine næste rejsedestinationer være bestemt af stranden du vil boltre dig på. I dette indlæg har vi lavet top 5 af de bedste strande på verdensplan, så hold fast mens vi skriver dig igennem verdens fem paradiser.

1. Anse Source d’Argent

Denne strand ligger i Seychellerne, som er en ø i det indiske ocean. Vi har valgt at sætte denne strand på første pladsen da denne strand i sanheden er magisk. Sandet er en lys pink farve og spejler sig i det helt klare vand i havet. En af grundene til at denne strand er idylisk er at vandet er helt roligt og der er sjælent bevægelse i vandet, da det er beskyttet af omkringliggende koralrev. Denne strand er perfekt hvis man ønsker en rolig og idylisk ferie.

2. Eagle Beach

Eagle beach ligger på øen Aruba, der tilhører Caribien. Vi ved alle at Caribien er kendt for de paradis lignende omgivelser, men denne strand er nu alligevel langt over standarten for Caribien. Sandet på stranden består af bitte små fragmenter af koraler og er kridt hvidt. Sandet dækker stranden og ser helt uberørt ud. På stranden kan du ligeledes få lov at møde en stor havskilpadde. Skildpadderne lægger deres æg på stranden et par måneder om året og du kan derfor o gså være heldig at se dem udklække.

3. Koh Tarutao

Koh Tarutao ligger i Thailand. Man skulle næsten tro at det var løgn når man får afvide at Thailand endnu har nogle strande som ikke sværmer med turister, men sandt, det er det. Det der gør stranden Koh Taruto speciel er fordi den primært er turist fri og du kan derfor finde et stille paradis i et land der har så høj grad turisme. Ingen vil dele et stille eventyr med skrigende unger, du kan derfor på denne strand få ro og fred til at nyde stranden.

4. Whitehaven beach

Whitehaven beach ligger i Australien, på øen Whitsunday island. Det er ikke nogen overaskelse at Australien ligger inde med en af de bedste strande i verden, mange er nærmest født på en strand og kan tricks på et surfbræt som vi andre kun kan drømme om. Whitehaven beach er en syv kilometer lang strand, med helt rent vand og så ren og hvidt sand at de er blevet kåret som den mest miljøvenlige strand af CNN. Klart en strand der kræver et besøg.

5. Kúramathi

Vil du have skruet op for ”bounty” oplevelsen, skal du uden tvivl til stranden Kúramathi i Maldiverne. Stranden lever op til en hver fantasi om en drømme strand. Stranden er dækket af et smukt tæppe af hvidt sand, hertil palmer og et klart hav at bade i. Klart en strand der fortjener at komme på kortet.

Post Author: Rita