Besøg Yosemite på den rejse til Californien

Yosemite er uden sammenligning den smukkeste nationalpark i Californien, og den er derfor et besøg værd på din rejse til USA. Den smukke nationalpark ligger blot tre timers kørsel fra San Fransisco, og er uden tvivl den mest populære nationalpark i Californien. Nationalparken tiltrækker hvert år flere millioner mennesker, der alle kommer til parken for at nyde den flotte natur, og det vilde dyreliv.

Parken dækker et enormt område på hele 3.080 kvadratkilometer og tilbyder både bjerge, vandfald, frodige dale og sequiatræer. Dalen er det sted i parken, der tiltrækker langt størstedelen af parkens besøgende gæster. Det er blandt andet her du kan komme opleve de smukke vandfald når Sierra Nevada sender smeltevandet ned i dalen.

Parken er derudover særligt kendt for de karakteristiske klipper Half Dome og El Capitan, der hvert evigt eneste år tiltrækker et utal af øvede klatrere. Half Dome er det mest berømte af de to. Bjerget tager sit udspring nede i Dalen. Parken tilbyder en masse flotte hikingruter, der alle er et besøg værd, hvis du befinder dig i området.

Book lodge hjemmefra

Hvis planlægger at besøge parken i sommerferien bør du være opmærksom på, at du ikke er den eneste, der har fået den ide. Du bør derfor booke lodges hjemmefra, da det ikke er muligt at booke mens du er afsted. Du bør i den forbindelse også være opmærksom på, at det bliver tidligt mørkt, hvorfor du gør klogt i at medbringe noget du kan fordrive tiden med. Dette kunne eventuelt være noget læsestof, spil eller du kan begynde på det seneste skud på stammen, at besvare online spørgeskemaer, som er perfekt til tidsfordriv.

I Yosemite er det også muligt at lave andre ting end at klatre og hike. Det er også muligt, at leje cykler og cykle rundt i dalen eller man kan sejle en tur ned gennem floden, der løber gennem dalen.

Yosemite byder også på et rigt dyreliv, hvor du kan være heldig at se bjørne, som ikke er noget sjældent syn. Men du bør du være særligt påpasselig og følge de instrukser, som du modtager når du kommer ind i parken. Instrukserne beskriver hvordan du skal og bør forhold dig, hvis du støder på en bjørn. Det er ikke alle, der er så heldige at se en bjørn under deres besøg i parken, hvorfor du skal se det som en oplevelse, det ikke er alle der får.

Post Author: Rita