Lån ekstra kontanter til ferien

De fleste mennesker drømmer sig ofte langt væk fra hverdagens stress og jag, men det er ikke altid økonomien rækker til nogen længere rejse. Der er dog hjælp at hente med hurtige lånemuligheder, som kan sørge for ekstra budget på rejsen.

Flad på ferien

Du kender måske et af flere scenarier? Du kunne godt tænkte dig at pakke sydfrugterne sammen og tage et smut udenlands, men økonomien er der ikke lige til det. Ellers har du måske allerede bestilt billetten, men som rejsedagen nærmer sig kan du se pengene ikke helt rækker til den tur du gerne ville have. Fortvivl ej, lånemuligheder som dem du finder hos Vivus kan sætte din ferie på ret kurs, uden det skal koste ekstra.

Med et kviklån kan du nemt og simpelt låne ekstra kontanter til turen, så du får den ferie du har fortjent. Lånet kan oprettes på nettet og tager ikke meget mere end 10 minutter at få ført igennem. Du kan derfor nemt bestille lånet hjemmefra eller mens du er afsted på turen.

Hurtig og nem udbetaling

Lånet er i mange tilfælde omkostningsfrit at oprette og rentefrit, hvis lånet tilbagebetales indenfor den aftalte periode. Derfor er der ikke yderligere udgifter associeret med at tegne lånet eller tilbagebetale det. Således bliver ferien ikke nødvendigvis dyrere hvis du vælger at finansiere noget af turen med et kviklån. Det ville det i nogen tilfælde blive hvis du valgte bare at trække over på din bankkonto, og derved udskyde hovedpinen indtil du er hjemme i Danmark igen.

Kviklånet kan også være den ideelle udvej hvis man ligepludselig er løbet tør under selve ferien. Langt fra de fleste har lyst til at begrænse sig når de er afsted, og vil hellere spare lidt på budgettet når man er tilbage på den sædvanlige adresse. Derfor kan det være klogt at tegne et kviklån, hvis man står og mangler lidt ekstra kontanter til shopping eller luksus.

Det er fleksibiliteten der gør kviklånet en så god finansieringsmulighed. Hvis du pludselig står og mangler luft i budgettet kan du hurtigt tegne lånet på internettet uden at skulle igennem noget større baggrundstjek, eller stille nogen stor sikkerhed. Det er derfor langt nemmere end at skulle igennem lange ansøgningsprocesser som dem der sædvanlig anvendes når du skal låne penge i banken.

Så hvis du skal udenlands, men er der småtomt på kistebunden kan du overveje et kviklån.

 

 

Post Author: Rita