Singapore lufthavn – en unik oplevelse

Singapore lufthavn er her i 2014 for andet år i træk blevet kåret til verdens bedste lufthavn, hvilket ikke er uden grund. Singapore lufthavn er således vinder af den prestigefyldte pris World Airport Award af Skytrax. Dette er på ingen måde ufortjent, da hele 12,8 millioner passagerer fordelt på mere end 100 nationaliteter har været med til at stemme på Changi lufthavn i Singapore som den bedste. Det er bestemt en lufthavn, som er værd at opleve. Med Ticket2Travel har man yderligere muligheden for at slappe af i den luksuriøse lufthavns lounge.

Slap af i loungen i Singapore lufthavn

At rejse over lange afstande kan sommetider være forholdsvis stressende, hvorfor det er vigtigt at gøre sin ferie og rejse så afslappet som muligt. Dette gælder også selve transporttiden. Ud over Singapore lufthavn er enestående i sig selv, kan man gøre oplevelsen i lufthavnen endnu bedre ved at opholde sig noget af tiden i det fantastiske lounge-område. Ved at bruge noget af sin ventetid i dette område, vil man have store bløde møbler, som man kan slænge sig i, samt gratis forplejning. Som alt andet i denne imponerende lufthavn er maden og drikkevarerne her også af allerhøjeste kvalitet, hvorfor det er ren nydelse at opholde sig i disse enestående omgivelser.

Normalt er dette område kun tilgængeligt for folk med guldkort, dog er der andre måder hvorpå, man kan få adgang til dette lille paradis i verdens bedste lufthavn. Hvis man booker flybilletterne gennem Ticket2Travel, vil man have mulighed for at få adgang til dette område. Det fantastiske ved dette tilbud er, at det ikke koster ekstra, der bliver således ikke lagt ekstra gebyrer på prisen på flybilletterne gennem Ticket2Travel. Derfor kan det bestemt anbefales, at hvis man rejser til eller mellemlander i Singapore, at man bestiller sine flybilletter gennem Ticket2Travel, da man derved vil have denne enestående mulighed for at opholde sig i denne skønne lounge, hvor luksus og afslapning er i fokus.

Changi Lufthavn – alt hvad hjertet kan begære!

I Changi lufthavn i Singapore er der stort set ikke det, som du ikke kan bruge din tid på. Lufthavnen indeholder både sommerfugle-haver, biografer, fire etagers lang rutsjebane, spa-hoteller samt en swimmingpool på taget. Dette samt meget andet er årsag til, at lufthavnen er den bedste lufthavn at skifte fly eller udstå en længere ventetid i.

Det kan uden tvivl anbefales at opleve denne exceptionelle lufthavn med de smukke eksotiske haver, fantastiske restauranter, butikker etc. Ydermere kan det bestemt anbefales, at hvis man rejser til, eller mellemlander i, Singapore, at flybilletter bestilles gennem Ticket2Travel, da man derved vil have den enestående mulighed for at opleve den ekstra luksus i form af lounge-området i en allerede luksuriøs og overdådig lufthavn.

Post Author: Rita