Rejs til udlandet – lær mere om dig selv og bliv en bedre leder

Ud over at rejse til varmere himmelstrøg for at nyde en uge eller to ved poolen, stranden eller baren, kan man vælge at lære mere – både om sig selv og om at blive en bedre leder. Hos kursusudbyderen DISPUK, kan man blandt andre kurser følge kurset ‘Leder- og konsulentuddannelse – det narrative perspektiv’.

Nye omgivelser – ny energi

Det er selvfølgelig altid dejligt at rejse på solskinsferie i Grækenland, Spanien eller et helt tredje sted. Dog er det også en mulighed at rejse til udlandet for at tilegne sig ny viden. At komme væk fra sine vante omgivelser, kan både give fornyet energi og bedre koncentrationsevne – og det bliver på den måde nemmere at lære nyt.

DISPUK.dk’s væsentligste teoretiske fundament ligger i den franske poststukturalistiske filosofi. Kurserne giver først og fremmest deltagerne teoretiske redskaber til at blive en bedre leder. Et vigtigt element i denne proces, er at gøre deltagerne i stand til at se deres muligheder og kvaliteter – frem for deres begrænsninger.

At se sine muligheder, er netop målet med det narrative perspektiv. Det tager udgangspunkt i de problemer, som mennesker oplever i deres og det er gennem samtaler om de problemer, at man når frem til det, der er vigtigt i livet. Således får man øje på flere handlemuligheder i sit liv.

Kretas perler

Personer der tilmelder sig kursetforløbet ‘Skandinavisk leder- & konsulentuddannelse – det narrative perspektiv’, bliver indlogeret på det femstjernede luksushotel med privat strand, tre pools og børnepool. På hotellet er der desuden mulighed for at træne fitness, dyrke vandsport, spille tennis, gå i sauna, dykke, spille bordtennis og volleyball.

Kreta er Grækenlands største ø og med dets 150 km. hvide sandstrande – og Europas nok mildeste klima – er der rig mulighed for at nyde dagen ved havet – med havbrise i håret og sand mellem tæerne. Da Kreta igennem tiden har hørt under et antal forskellige riger, blandt andet det minoiske, det romerske, byzantiske, venetianske og tyrkiske, har øen mange historiske seværdigheder at byde på. Det minoiske palads i Knossos er Kretas største seværdighed.

Post Author: Rita