Tanzania – en uforglemmelig safari

Hvis man er en rejselysten sjæl, har mod på livet, og på nye oplevelser og rejser, er Tanzania helt bestemt et land, man skal opleve på et tidspunkt i sit liv. Afrika som kontinent gemmer på mange forskellige hemmeligheder og skatte, herunder et fantastisk fauna og flora. Mange af de afrikanske lande er ideelle som eksempelvis safari destination. Tanzania bliver af mange mennesker kategoriseret som verdens bedste safariland, hvilket er yderst velbegrundet. Tanzania kan tilbyde et af de mest mangfoldige og største antal af vilde dyr i verden. En god guide til safari i Tanzania kan findes på safaritanzania.dk

Derfor er safari så fantastisk!

Man siger at “at rejse er at leve”, hvilket er helt korrekt. Men hvis man virkelige vil føle, at man lever, må man i kontakt med naturen, dyrene og ens rødder. Alt dette er der mulighed for på en safari i Tanzania. Dette er en hel unik og exceptionel måde at opleve dette afrikanske land på.

safarihatPå en safarirejse vil man selvfølgelig have mulighed for at opleve de klassiske “The Big Five”, som er en oplevelse for livet. Men disse fem dyr er blot et lille udsnit af, hvad det afrikanske kontinent byder på. Især i den østlige del af Afrika, hvor Tanzania også er beliggende, er dyrelivet helt fantastisk og meget unikt. Man får lov til at opleve alle typer af dyrearter og se dyr, man end ikke vidste eksisterede.

Tanzania er mere en blot safari

Uanset hvor fantastisk safari er, er der mange andre ting, der er værd at opleve, når man har rejst hele vejen til Afrika. En rejselysten person vil formentlig have blod på tanden til at vilde sig ud i Afrikas natur, bestige nogle af de fantastiske bjerge eller  kaste sig ud i nogle af de andre fantastiske oplevelser, der er mulige. Følgende liste er eksempler på, hvad man kan opleve i Tanzania:

 • Kilimanjaro
  Afrikas højeste bjerg, som samtidig også er verdens højeste fritstående bjerg, er placeret i det nordlige Tanzania. Kilimanjaro er en gammel vulkan, hvilket er årsag til bjergets karakteristiske facon. Med Kilimanjaros 5.895 meter er det muligt for de fleste mennesker, med en ok fysik at bestige bjerget. At stå på ‘Afrikas tag’ er en oplevelse uden lige.
 • Viktoriasøen
  Udover at Tanzania gemmer på Afrikas højeste bjerg, gemmer Tanzania også på Afrikas største sø. At sejle på Viktoria søen er en fantastisk oplevelse og noget, man må opleve, når man er i Tanzania.
 • Nationalparker og vildtreservater
  Selvom Tanzania er mere end safari, er det vigtigt at nævne de fantastiske nationalparker og vildtreservater, der er i landet, hvor de mange safariture finder sted. Omkring en tredjedel af Tanzanias samlede areal er dækket af nationalparker og vildtreservater, hvilket sikrer, at naturen er helt fantastisk, og dyrene får lov lidt at leve et mere eller mindre uberørt liv.
 • Dykning og badeferie
  Zanzibar er en øgruppen ud for Tanzanias kysti Det Indiske Ocean, og er en perle, der gemmer på fantastiske hvide sandstrande og et azur blåt hav, kort sagt et paradis uden lige. Således er Zanzibar en god mulighed for at få en smule afslapning efter en aktiv rejse i Tanzanias vilde terræn. Hvis man ikke er helt færdig med at være aktiv og opleve, er der rig mulighed for at dykke, når man er på Zanzibar, og således opleve det fantastiske liv der gemmer sig under havets overflade.

Tanzania er et land, man må opleve

Safaripige i TanzaniaTanzania er en rejsedestination, der helt sikkert kan anbefales. Landet gemmer på så mange forskellige, enestående og fantastiske oplevelser, at det ville være en synd ikke at besøge landet.  Om man er helt tiltrukket af at tage på en af de imponerende safariture, klar på en bjergbestigning eller noget helt tredje, er Tanzania et land, der vil kunne tilfredsstille ens behov og give én uforglemmelige og exceptionelle rejseminder for livet!

Post Author: Rita