Exceptionelle Bali

Jorden er fuld af fantastiske steder, som må opleves på et tidspunkt i livet. Der findes så mange smukke steder, med mulighed for at få uforglemmelige oplevelser, at der næsten ikke er muligt at lave en endelig liste over steder, som man må se og opleve. Men en af de steder, som er selvskreven på en sådan liste er Bali. Bali er en del af Indonesien, og har en hel unik placering i Det Indiske Ocean og et klima der gør, at man kan være der hele året, hvorfor en rejse til Bali bestemt kan anbefales. Eksempelvis tilbyder Inter Travel fantastiske rejser til Bali.  

Bali – et lille paradis midt i Det Indiske Ocean

Tanah Lot bali havIndonesien er verdens største øgruppe, og byder på en stor variation af flora og fauna, som Bali er en del af. Bali er en hel exceptionel ø, med en smuk og fascinerende natur, venligt folkefærd og spændende dyreliv. Bali er det ideelle rejsemål, da øen både er optimal i forbindelse med en familieferie, romantiske rejser, aktive rejser, samt badeferie. Bali kan tilbyde alt hvad hjertet begærer, og er bestemt en destination, som må opleves.

Nogle af de oplevelser en rejse til Bali kan tilbyde er:

Gunung Batur

Gunung Batur er et sted som må opleves, når man er på Bali. Gunung (eller Mount) Batur er en aktiv vulkan beliggende mellem to kratere på den Nordvestlige del af Bali. Området i sig selv er yderst smukt, med de flotte højder, de fascinerende omkringliggende kratere og kratersøer. For at gøre oplevelse endnu enestående vælger mange mennesker at vandre op af Batur midt om natten, for at ende på toppen omkring klokken seks om morgen, for at se en ubeskrivelig smuk solopgang. Ingen ord kan beskrive hvor smukt, dette syn er.

Tanah Lot

Tanah Lot er formentlig den mest fotograferede seværdighed på Bali, hvilket man godt forstår, når man ser beliggendeheden. Tanah Lot templet er bygget på en klippeforhøjning ved stranden, hvor der ved højvande står hvide skumsprøjt rundt om det unikke tempel. Når det så bliver lavvande, har man mulighed for at gå på stranden, templet er dog lukket for offentligheden. Mange tager især til Tanah Lot om aftenen, for at se den smukke solnedgang.

Pasar Badung

Pasar badung er et skønt marked i Denpasar, som er hovedstaden. Her har man muligheden for at indsnuse alle de fantastiske krydderier, grøntsager, frugter, og hvad der ellers bliver solgt på markedet. Hvis man er på Bali, er det bestemt et besøg værd at daske lidt rundt på dette markedet.

Nusa Lembongan

Nusa Lembongan er en lille bitte ø uden for Balis kyst. Øen har nogle af de fineste hvide sandstrande, et fantastisk koralrev med gode dykkermuligheder, samt hyggelige små hoteller og restauranter. Der er ikke så mange turister på Nusa Lembongan, hvorfor det kan være en god mulighed for at slippe en smule væk.

Pura Besakih

Pura Besakih templet, som kan dateres mere end 1.000 år tilbage, er Balis første, største og bedst bevarede tempel. Området har 22 beliggende templer, hvilket er helt fantastisk at gå på oplevelse i. Disse templer har samme status for Balinesere, som Mekka har for muslimer, således er det et yderst helligt sted, som skal respekteres.

Oplev delfiner på BaliLovina

Lovina er mest kendt for sine strande med det sorte sand og maleriske fiskerbåde i vandkanten. Fra byen kan du sejle ud og se på delfiner, hvilket er en uforglemmelig oplevelse, som ikke må misses, når man er på Bali. Hele området er fantastisk, og bestemt værd at opleve.

Oplev Bali

Bali har så meget at tilbyde, at det ikke er muligt at lave en liste, hvor alt er med. Ovenstående er blot et lille udsnit af oplevelser, seværdigheder og naturoplevelser, men burde se hvis man er på øen. Med Bali’s betagende natur, venlige folkefærd og endeløse muligheder for oplevelser, er det svært ikke at tabe sit hjerte til øen og fuldstændig forelske sig i alt hvad øen indebærer.

Post Author: Rita