Boligdrømme i den spanske sol

Elsker du også sommer og sol? Er du også træt af lange danske vintre? Ønsker du at bo tæt på nogle af Europas mest solrige golfbaner og kulinariske oplevelser i verdensklasse?

Mange danskere vinker hvert år farvel til vinterens mørke og drager med solen sydpå. Og måske er du også en af de mange danskere, som netop nu går med boligdrømme i det skønne Andalusien. Priserne er i øjeblikket meget fordelagtige, så det kan betale sig at slå til, men den sproglige barriere kan for mange virke afskrækkende. Oversættelsesbureauet LingoBob har mangeårig erfaring med oversættelse af juridiske dokumenter og yder professionel assistance til danskere, der ønsker at gøre deres drømme om spansk vintereksil til en virkelighed.

Kultur, arkitektur, golf eller tapas?

Spanien giver hos mange danskere genklang til firsernes grisefester med sangria i stride strømme, men Spanien er meget mere end dét. Spanien er rigt på kulturel historie, fantastiske golf områder og kulinariske oplevelser i særklasse. Vidste du for eksempel, at både den romerske og den mauriske kultur kan spores i mange af de andalusiske monumenter og i deres arkitektur? Eller at det sydlige Spanien er kendt for sine fantastiske golfbaner? Vidste du, at Costa del Sol i gennemsnit har 320 soldage om året, eller at Spanien er hjemsted for et hav af Michelin restauranter, som kun venter på at kæle for dine smagsløg? I Spanien kan du for en stund vinke farvel til din travle hverdag, læne dig tilbage og nyde tilværelsen.

I Spanien er der meget livskvalitet at få for dine danske kroner. Restaurant- og cafebesøg er for eksempel noget billigere end i Danmark. I Spanien er der en udbredt tradition for at tilbringe de milde aftener på en af de mange cafeer og restauranter, hvor der er udendørs servering, liv og glade dage.

Boligdrømme i Spanien er netop nu ekstremt billig

I kølvandet på finanskrisen i 2008 styrtdykkede boligpriserne i Spanien, men efterhånden tyder meget på, at markedet igen er stabiliseret. Det lader til, at der er lys for enden af tunnellen, som manifesteres i en ny spansk optimisme. Spanien har gennemført mange reformer på socialområdet og skriver nu igen sorte tal. Renten i Danmark er derudover i øjeblikket rekordlav. Overvejer du stadig?

Ejendom i Spanien er en fremtidig investering, som samtidig vil give dig livskvalitet og et hav af gode oplevelser. Så om “keep cool” altid har været dit motto eller ej, så overvej realisere dine boligdrømme i en bolig i Spanien. Udsigten har aldrig været mere strålende.

Post Author: Rita