Godt læsestof til rejsen – fagblad

Står du og skal afsted på ferie, så kan det være rart med noget læsning, som kan få nogle af de mange timer i flyet til såkaldt at flyve afsted. Noget god læsning kan være med til at få de mange timer til at føles som færre. Har du interesse for bygge- og anlægsbranchen, så er Licitationen det helt rette fagblad for dig, som kan gøre dig godt på din rejse.

Få ro i sindet med Licitationen

Flere har et behov for at følge med i de seneste nyheder, når de er afsted på ferie. De kan ikke holde ud, at undvære de seneste nyheder. Disse typer mennesker får nærmest ro i sindet, når de læser om, hvordan det står til i deres virksomhed eller branche. Det samme gælder, når man har et behov for at læse sine mails, når man er på ferie. På den måde forsvinder den uvished, som de får, når de tænker på, hvad der mon kan være sket, nu hvor de ikke har fået noget nyt at vide en hel dag.

Har du dette behov, og arbejder du inden for bygge- og anlægsbranchen, så vil Licitationen være et fagblad, som kan tilfredsstille dine nyhedsbehov i stor grad.

Licitationen – Byggeriets Dagblad og fagblad

Licitationen er et fagblad som dækker de seneste nyheder inden for bygge- og anlægsbranchen. Du vil her få seriøse nyheder om store nye byggeprojekter, branchens virksomheder og trends, for blot at nævne nogle ting. Licitationens artikler vil have indstik fra politikere, fagfolk og eksperter, så du altid får hele historien. Artiklerne har fokus på de politiske-, tekniske og økonomiske aspekter.

Find licitationer med Licitationen

Er du i den position, at du har brug for at finde licitationer for din virksomhed, så kan Licitationen også tilfredsstille dette behov. Licitationen indeholder nemlig en sektion bagerst i fagbladet, hvor de seneste licitationer listes. Har du brug for at finde flere licitationer kan du som abonnent på Licitationen, finde relaterede licitationer til din virksomhed, på Licitationens hjemmeside. På deres hjemmeside finder du en licitationssøgning, hvor du kan søge efter de seneste licitationer tilpasset din virksomhed. Du har også mulighed for at få tilsendt de nyeste licitationer tilpasset din virksomhed med Licitationens licitationsagent. Når du er tilmeldt licitationsagenten, vil du automatisk modtage de seneste licitationer direkte til din mailboks. På den måde behøver du ikke selv gå ind og søge efter licitationerne – de kommer helt automatisk til dig.

Post Author: Rita