Tag på ferie uden briller!

Sommertiden har ramt os og de sydlige lande kalder, lokker med varme og lækre strande. Der bliver indbudt til gadefester, bazaarer, ny mad og nye kulturer. Når vi rejser er der meget som skal huskes og klares, men vi må aldrig glemme, at vi tager afsted for at slappe af. Nyde hinandens selskab og suge til os hvad end landet har at tilbyde.

Vi danskere kan godt lide at rejse, og gerne med familien. Omgivelserne bliver typisk valgt udfra børnenes behov og alder, og dermed er der gode muligheder for aktiviteter for alle.

Det sidste der ønskes på ferien, er ikke at kunne se sine omgivelser og få hele oplevelsen med. Eller for den sags skyld ikke at kunne lege med sine børn i bølgerne fordi synet er så svagt at det ikke går uden briller.

Uden briller og kontaktlinser

De fleste familieferier der ender i syden, ender oftest i nærheden af en strand eller et vandland. I begge disse tilfælde er briller eller kontaktlinser noget, der kan holde en tilbage eller begrænse oplevelsen afhængig af ens synsskade. Det er de færreste der tager en tur i vandrutsjebanen eller kaster sig i havets bølger med briller på, uden frygt for at miste dem.

Vi har tidligere skrevet om de forholdsregler man skal tage sig ved kirurgi i udlandet. Dog tilbydes der professionel hjælp herhjemme, hvor man i trygge rammer kan få hjælp og vejledning. Idag kan de fleste tilfælde af synsfejl opereres således, at man ikke længere har brug for briller overhovedet.

Du kan være nærsynet, langsynet, have en bygningsfejl eller med alderen have mistet synet gradvist. Der er altid hjælp at hente, og mulighed for at tage til gratis informationsaftener hvor du kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Det kan virke voldsomt at skulle så meget igennem, men når man kommer ud på den anden side er der et liv uden briller og frihed til at kaste sig rundt på ferien. Man skal ikke længere være bange for at glemme sine briller eller kontaktlinser på hotelværelset. Nu kan man se uden og den eneste brille man behøver er sin solbrille.

Post Author: Rita